Prvi čovjek Barcelone želi sastanak sa Messijem
FOTO - EPA

Da li će doći do transfera?

Prvi čovjek Barcelone želi sastanak sa Messijem

A. Beganović

Predsjednik Barcelone, Josep Bartomeu, želi se sastati sa Lionelom Messijem, kako bi ga uvjerio da ostane u Barceloni.

Prema pisanju španskih medija čelnici Barcelone zauzeli su jasan stav - uopšte nemaju namjeru slušati prijedloge drugih klubova za transfer Lionela Messija čiji ugovor ističe na ljeto naredne godine.

Bartomeu se juče sastao sa generalnim direktorom, tehničkim sekretarom i sportskim direktorom kluba te su donijeli odluku da nema prodaje po mnogima najboljeg svjetskog igrača svih vremena.

Mundo Deportivo piše da će Bartomeu pokušati uvjeriti Messija da je za njega najbolja opcija završetak karijere u Barceloni, no da li će uspjeti u svojoj namjeri, teško je reći.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je s druge strane čvrst u svojoj namjeri da napusti klub. Svjestan je da neće još dugo moći igrati na visokom nivou i da su mu sa "novom" Barcelonom male šanse za novo osvajanje Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi