Tajna večera u Barceloni nije trajala dugo: Kamere uhvatile Messija i Suareza

Pojavili se u poznatom restoranu

Tajna večera u Barceloni nije trajala dugo: Kamere uhvatile Messija i Suareza

Midhat Šljivak

Lionel Messi odlučio je da napusti Barcelonu nakon punih 20 godina.

Argentinski čarobnjak zatražio je raskid saradnje sa katalonskim timom, ali rukovodstvo kluba za sada odbija da ga pusti bez adekvatne odštete.

Mnogi tvrde da je ovakva odluka došla nakon što je Ronald Koeman otpisao njegovog velikog prijatelja i saigrača Luis Suareza, te nakon što mu je saopštio kako više neće imati privilegija u timu.

To je bio posljednji udarac za Argentinca koji je odmah zatražio odlazak iz kluba i nastao je pravi haos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi se zvanično nije oglašavao, a svi mediji su krenuli u potragu za njim. Na kraju ga je uspio uloviti El Chiringuito i to na tajnoj večeri sa Suarezom.

Vrlo je moguće da je ovo oproštajna večera dvojca kao igrača Barcelone. Gotovo je izvjesno da nikada više neće igrati u istom dresu, a uskoro će se saznati i šta će se desiti sa njihovim karijerama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Kako znate da nece zajedno igrati, pa u USA oba mogu otici kod Bechama, Psg vec zeli Suareza, Neymar je tamo, haloooo, para vrti sve, mozda budu i MSN opet, uz Mbapea i ostale, harali bi ligom prvaka iduce godine...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti