Prvi čovjek Liverpoola jutros proživio pravu dramu u avionu

Prilikom slijetanja avion završio u travi

Prvi čovjek Liverpoola jutros proživio pravu dramu u avionu

Jedan od vlasnika Liverpoola Mike Gordon preživio je pravu dramu na liverpulskom aerodromu ovog jutra.

Gordon se vraćao iz Bostona i slijetao na aerodrom John Lennon, ali pilot je izgubio kontrolu te je proklizao po mokroj pisti i avion je završio u travi, javljaju engleski mediji.

Uz Gordona u avionu je bilo još troje ljudi, a svi su iz ovog incidenta prošli bez povreda.

"Sa Mikeom je sve u najboljem redu, prošao je bez povreda. On bi volio izraziti zahvalnost osoblju aerodroma na sjajnom radu", naveo je glasnogovornik Liverpoola nakon incidenta.

Oglasio se i glasnogovornik aerodroma.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Možemo potvrditi da se jutros oko 6 sati desio incident kada je privatni let s tri člana posade i jednim putnikom izgubio kontrolu i sletio s piste", navodi se u sopštenju.

Inače, Gordon je milijarder i predsjednik 'Fenwaz Sports' grupe koja upravlja kluboms Anfielda od 2010. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi