9

Komentari (9)

King_Kenny
...kakva k*rceva grupa...izivljavaju se na ovim propalim ekipama i neki se tome dive i govore na osnovu toga kako su oni prvi favoriti za osvajanje LP...vidjet cemo ih kad nalete na neku ozbiljniju ekipu.
Ovo mi je najdraze kad cak i Osobe koje mrze Bayern ipak ga prate i komentarisu njegove Utakmice. To pokazuje kolika je Bayern velicina, zaista, jer natjerati nekog da te iz sedmice u sedmicu prati a mrzi te je zaista fascinantno. Pratite i dalje i budite ljubomorni a Bayern ce vam i dalje to zadovoljstvo omogucavat na vasu Zalost naravno.
King_Kenny
@Lewagolski9 ...ja mrzim Bayern?...zbog cega bi ga mrzio?...ja samo kazem istinu,grupa je za k*rac...pogledaj ekipa jbt,ovaj Dinamo tek u 5. kolu prvi gol zabio...Barcelona nikad gora,u 5 utakmica 2 gola zabili...i na kraju ce dalje proci raspala Benfica koja je 3. u portugalskoj ligi,a zabili 5 golova u 5 odigranih kola...
Pa vidi! Ti donosis neke zakljucke kad je Grupna Faza vec ured zavrsena i to moze svako od nas. Po meni ko god se plasira u najelitnije Evropsko takmicenje nije slucajno tu sto dokazuje i Serif Tiraspol koji osramoti Real u pola Madrida. Cinjenica je da je Krizu te kako kazes nikad gore Barse zapoceo Bayern kad him je u predprosloj Sezoni razmontiro 8:2 i ne samo Barsu jer zna se kako su prolazili Totenhem, Celzi, Lijon itd. Al ovdje je Tema izkljucivo Lewa kojem kako sam zakljucio omalozavas Klasu. Ja kao navijac Bayerna mogu slobodno rec da Bayern nikad nije i niti ce ikad vise imat ovakav Stroj.
King_Kenny
...kriza te Barcelone ja zapocela mnogo ranije,prvo ih je Juventus rasturio 3:0 one sezone kada je dosao do finala protiv Reala,pa poslije toga ih ponizila Roma onim preokretom 3:0,pa onda ih Liverpool nokautirao 4:0 opet preokretom,a slag na tortu i zavrsni udarac im je bio tih 8:2 kada su vec bili u fazi raspada...
King_Kenny
@Lewagolski9 ......kriza te Barcelone ja zapocela mnogo ranije,prvo ih je Juventus rasturio 3:0 one sezone kada je dosao do finala protiv Reala,pa poslije toga ih ponizila Roma onim preokretom 3:0,pa onda ih Liverpool nokautirao 4:0 opet preokretom,a slag na tortu i zavrsni udarac im je bio tih 8:2 kada su vec bili u fazi raspada...
Ok to sad se odnisi dokle su uvijek dogurali u LS a poslije 8:2 je bas sve puklo. Prvo su sutnuli Setiena i doveli jos goreg pa onda igracki kadar se rasu i ode sve niz brdo.
Klicko
sto igraju lopte ako snijeg pada,nahladit se,upalu pluca fasovat
King_Kenny
@Klicko ...otici ce im prostata.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti