Prvo Salah, sada Sterling: Šta se dešava s Ramosom?
Sergio Ramos je, reći će mnogi, u finalu Lige prvaka namjerno povrijedio rame Mohameda Salaha, a kao da je imao takvu namjeru i u duelu sa Sterlingom, kojeg je nagazio

Podmuklo je udario zvijzdu Engleske

Prvo Salah, sada Sterling: Šta se dešava s Ramosom?

Edmir Škorić

U jučerašnjem meču Španije i Engleske bilo je dosta tenzija, dosta grubih startova, a istako se onaj Sergija Ramosa nad Raheemom Sterlingom.

Ramos nikada ne biva kažnjen jer očigledno to radi "pametno". Tvrde mnogi da je namjerno faulirao Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka, a sada je išao da povrijedi Raheema Sterlinga.

On je ofanzivca Engleske nagazio dok je ovaj ležao na travi, no naravno to je promaklo sudiji, pa se stoper Real Madrida i ovaj put izvukao. Ali očito da je sve prgaviji kako vrijeme prolazi.

Što se same utakmice tiče, Engleska je u Sevilli vodila 3:0, a na kraju je slavila s 3:2 protiv Španije, koja je prethodno razbila Hrvatsku u prvom kolu Lige nacija, no sinoć nije bila prava.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi