Prvom strijelcu Evrope puk'o film: "Glavonjo, od srca ti kažem da od*ebeš"

Zasmetale mu određene izjave

Prvom strijelcu Evrope puk'o film: "Glavonjo, od srca ti kažem da od*ebeš"

Admin Čaušević

Koronavirus je izazvala paralizu u svijetu sporta, posebice u Evropi. Najugorežnija je Italija je Italija gdje broj zaraženi još uvijek raste. 

Vodeći strijelac Evrope Ciro Immobile koji je u dosadašnjem dijelu Serije A zabio 27 golova žestoko je kritikovao britanskog doktora Christiana Jessena zbog njegovih komentara o koronavirusu.

"Ovo će možda malo zvučati rasistički, i morat će se uputiti izvinjenje, ali zar ne mislite da sve ovo koriste kao opravdanje? Italijani koriste ovo kao izgovor da zatvore sve i prestanu raditi te imaju dug odmor" rekao je Jessen.

Taj komentar je izrevoltirao Immobilea koji je odgovorio Jessenu uz nekoliko vulgarnih riječi.

"Reci to rodbini umrila ili onim koji se bore za život u bolnici, glavonjo! Od srca ti poručujem da od*ebeš", napisao je napadač Lazija putem Instagrama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Italiji je broj umrlih od koronavirusa je tokom dana povećan za 175 pa je trenutno broj umrlih 1.441, dok je zaraženo 21.157 osoba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi