Immobile: Luis Alberto me poznaje bolje od moje žene jer uvijek zna gdje sam

Uživa igrati za Lazio

Immobile: Luis Alberto me poznaje bolje od moje žene jer uvijek zna gdje sam

E. Čaušević

Napadač Lazija, Ciro Immobile, ove sezone igra u nevjerovatnoj formi, te je u Seriji A već postigao nevjerovatnih 26 golova.

Immobile je u prvenstvu odigrao 24 meča i zabio je čak 26 golova, te predvodi svoj tim u borbi za Scudetto koji se na Olimpicu čeka već dugo.

Ovaj 29-godišnji napadač poručio je da je atmosfera u ekipi zaista fantastična i da nije iznenađenje što se Lazio ove godine bori za titulu prvaka Italije.

"Sa svima sam u odličnim odnosima i moram reći da imam fantastične saigrače. Igranje za Lazio na Olimpicu je zaista nevjerovatna emocija svaki put", rekao je Immobile, a potom je otkrio kakve odnose ima sa pojedinim saigračima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lazzari mi više nije vozač jer slabo zna puteve u Rimu i morao sam mu dati otkaz. Luis Alberto me poznaje bolje od moje žene jer uvijek zna gdje se nalazim na terenu. Correa i Caicedo su odlični prijatelji i saigrači, a 'narednik' Milinković-Savić je veoma jak igrač".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi