5

Komentari (5)

King_Kenny
...ovi ispadaju u 1/8 finala LP samo ako ih zapadne bilo koja iole ozbiljnija ekipa...nabubali su zvijezda u ekipu,a niko nikoga ne moze ocima da gleda,prava skupina placenika,nikakve hemije i timskog duha tu nema.
user1614932756
Zamjenjen u 76 minuti protiv lyona u kukuruz lizi kakvo ponizenje za ''najveceg na svijetu ''
user1607499935
Pa prosle sezone je Juventus ostavio Ronalda na klupi u najbitnijoj utakmici u sezoni u zadnjem kolu kada se odlucivalo da li ce igrati ligu prvaka. Kakvo je tek to ponizenje... A treba uzeti u obzir da je Messi osvojio Copa Americu i da je bio dobio produzeni odmor u Barceloni. Messi je do sada odigrao samo jednu utakmicu 90 minuta. I ono malo sto je Messi igrao je uspio pogoditi vec 2 precke. Nema srece. Uglavnom, nema potrebe da Messi zuri jer ce PSG svakako osvojiti titulu.
user1607499935
Nihe to nikakvo ponizenje. Ne mogu oni igrati svaku utakmicu 90 minuta. Ronaldo je neki dan takodjer protiv Jang Bojsa u ligi prvaka bio zamijenjen kod 1-1 rezultata.
user1614932756
Da li je se messi penzionisao??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.