PSG ovog ljeta kreće po igrača Liverpoola
Milner je bio jedan od ključnih igrača Liverpoola ove sezone

Parižani žele pojačati vezni red

PSG ovog ljeta kreće po igrača Liverpoola

S. Pašalić

PSG je porazom u posljednjem kolu na gostovanju kod Reimsa zaključio još jednu sezonu.

Parižani su očekivano stigli do naslova prvaka u Francuskoj, ali su u Ligi prvaka u osmini finala ispali od Manchester Uniteda.

Još jedno razočarenje je stiglo u finalu Kupa Francuske kada je Rennes nadoknadio zaostatak od 2:0 i nakon penala osvojio trofej.

Francuski prvaci ovog ljeta žele pojačati svoj vezni red i nadaju se da će se dogovoriti s Napolijem kako bi potpisali Allana.

Očekuje se da će PSG najaviti i potpisivanje Andera Herrere u besplatnom transferu ovog ljeta, nakon što Španac nije uspio dogovoriti detalje oko novog ugovora s Unitedom.

Ali, prema Le Parisienu, PSG je otvoren za potpisivanje i trećeg veznjaka i obavio je interne razgovore oko dovođenja Milnera iz Liverpoola.

Milnerov trenutni ugovor s Liverpoolom trebao bi isteći sljedeće godine, a veznjak još nije dogovorio produženje ugovora s klubom.

33-godišnjak je odigrao ključnu ulogu u sredini terena ekipe Jurgena Kloppa u ovoj sezoni, dok je također pružio solidne igre i na lijevoj i na desnoj strani odbrane.

U izvještaju se također navodi da su PSG spremni prodati Juliana Draxlera, Thomasa Meuniera, Christophera Nkunkua, Stanleya Nsokija i Erica Choupo-Motinga.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi