"PSG pliva u novcu, mislim da nas neće zaj***ti"

Predsjednik Eintrachta se nada ostanku Trappa

"PSG pliva u novcu, mislim da nas neće zaj***ti"

Edmir Škorić

U Eintrachtu iz Frankfurta vjeruju da će postići dogovor s PSG-om na kraju sezone.

U Eintrachtu, koji igra sjajno ove sezone, dosta važnu ulogu ima golman Kevin Trapp, kojeg je Nijemcima posudbio bogati klub iz Pariza.

Klub iz Frankfurta nada se da će zadržati Trappa, a predsjednik ovog kluba smatra da "imaju dovoljno para", tako da im PSG vjerovatno ne bi trebao praviti probleme.

"Parižani bukvalno plivaju u novcu, njima to ne treba. Mislim da nas neće zaj...ti za Trappa", kazao je prvi čovjek Eintrachta okupljenim novinarima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj klub igra sjajno, slijede mu dueli s Interom u Evropskoj ligi, a na dobrom je putu da kroz prvenstvo opet izbori plasman u Evropu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi