Fudbalski svijet će sutra na djelu vidjeti ono što čekamo već sedmicama

PSG gostuje u Belgiji

Fudbalski svijet će sutra na djelu vidjeti ono što čekamo već sedmicama

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a igraju sutra u gostima protiv Club Bruggea meč prvog kola grupne faze Lige prvak

Parižani su ove sezone među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka nakon nevjerovatnih pojačanja koje je ovaj klub doveo tokom ljetnog prelaznog roka.

Sigurno da je najveće pojačanje za PSG dolazak Lionela Messija koji je stigao kao slobodan igrač, a bez obeštećenja došli su još Sergio Ramos, Gigi Donnarumma i Giorginio WIjnaldum.

Jedini novac PSG ovog ljeta potrošio je na Achrafa Hakimija koji je za 70 miliona eura stigao iz Intera.

Messi je od dolaska u PSG odigrao svega pola sata, a u subotu nije bio u sastavu za meč La Lige jer ga je Mauricio Pochettino odmarao zbog nastupa u kvalifikacijama za SP u dresu Argentine.

Međutim, francuski mediji objavili su jutros da će Messi sutra gotovo sigurno početi od prve minute i da ćemo po prvi put ove sezone vidjeti na djelu nevjerovatni tri u napadu koji uz Messija čine još Neymar i Kylian Mbappe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav PSG-a: Navas, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo, Paredes, Herrera, Wijnaldum, Neymar, Messi, Mbappe.

Top Komentari

miki30
Nečekamo, već čekamo tekme tipa Real - Inter, Barca - Bayern. One prave evropske tekme.
5 2
denimen9
Navas, Hakimi, Wijnaldum, Neymar, Messi u prvom sastavu, ako dodamo Di Mariu, Ramosa i Rafinhu može se tu sabrati preko 20 titula Lige Prvaka. Ali.... ne vjerujem da je mogu opet osvojiti, Real Madrid uvijek prvi favorit pa onda ova ostala buranija.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti