11

Komentari (11)

Mele
Trebali su ljubitelji fudbala vidjeti ova 3 zajedno u napadu, mozda cak i da je Mbappe prodan, Ronaldo da bude tu mjesto njega, Bar jednu sezonu, ali ne voli ni Messi ni on da budu u ekipi ako nisu najvece zvijezde.
denimen9
Gledam LP još od devedesetih, i uvijek pogledam sve i jednu utakmicu.. PSG - Brugge se gleda u sažetcima od 20 minuta, a nikako full. I pitanje za čuvenog novinara Čauševića, zašto nisi napisao i sastav Brugge-a? Ovaj članak je nepotpun
user1614932756
Ma cekamo uefalonu bivsu i 10 komada u njenoj mrezi hahahahahahah
cccccc
denimen9
Navas, Hakimi, Wijnaldum, Neymar, Messi u prvom sastavu, ako dodamo Di Mariu, Ramosa i Rafinhu može se tu sabrati preko 20 titula Lige Prvaka. Ali.... ne vjerujem da je mogu opet osvojiti, Real Madrid uvijek prvi favorit pa onda ova ostala buranija.
miki30
Hakimi, Neymar, Rafinha? 20 titula? Odvadi malo, prije bih rekao nula bodova.
denimen9
@miki30 Pa nabrojao sam osvajače Lige Prvaka iz njihove ekipe. Možda se ti ne sjećaš ali nogmet se igrao i prije korone. xD
miki30
Nečekamo, već čekamo tekme tipa Real - Inter, Barca - Bayern. One prave evropske tekme.
dinass
Ma.ovi novinari svrsavaju na Mesija oni bi gledali Psg sa Cucarickim da igra a nebi gledali Inter-Real M.
miki30
Ja ba još kažu čekamo sedmicama. Pa nije mi PSG na umu nikako.
think
Ma digli su se puno, strest će ih neko samo dok nalete, tipa Bayern, Chelsea, Real, oba Manchestera...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.