40

Komentari (40)

Taceoni
Mislim da je ovaj podatak manje više tacan na Grbi nije bilo više od 5 tisuca a na Koridi tu negdje oko 5 tisuca
Nele.
Cak i da je podatak tacan na Kosevu se igro derbi kola a na Grbavicu dosao novi premijer ligas i opet priblizno gledalaca. I to nesto govori. Na Kosevu protiv "manjih" ekipa bude hiljada i to je realnost. Na Grbavici ne pada ispod 3 hiljade. Postoji podatak da je posjeta medju tri-cetri stadiona u regionu na Grbavici.
pjanke.sa
Hahahaha idi se naspavaj pasa
Nele.
E jesi odgovorio, vrlo mudro, hehehe... Jesi ovo sam smislio?
pjanke.sa
Nisam pasa, uzmem pa citam tvoje kolentare; ti si veliko nadahnuce, dodje mi bas ovako smisleno da ti odgovorim kad ti lupas gluposti.
hzsg
Inace ovi s krmetnjaka s uveliko poznati u napuhavanju broja gledalaca. Onako mali stadion, prima nešto malo više od 11.000 gledalaca, a sablasno izgleda prazno, a prica se o nekakvim brojevima navijača. Uvje sam govorio, kad bi covjek prabacio sa obicne utakmice SARAJEVA na stadionu AFH na Grbavicu ista bi bila puna ko šipak....
Nele.
Haj ne lupetaj zivota ti. Igrate derbi kola a mi s novim premijerligasem i opet priblizno cak i da je ovo tacno. Nama kad dodje Zrinjski bice puno ko sibica.
epson
Dajte molim vas Grbavica minimalno 6000 hiljada
Sadko
A sve se fol ljudi zazelili fudbala, eto to je pravi odraz
Uranija
Škoriću, 4500 + 4250 = 8750 a ne 9750 gledalaca! Trebamo se svi truditi da ovaj sportski portal napreduje iz dana u dan ali sa ovakvim svakodnevnim greškama će biti teško.
Malmi_Suomi
@Uranija " amidžino " ne zamjeri mu jer je ( digitron) zaboravio kući a i shvati nema " klimu " po ovom DŽEHENEMU pa udara u glavu. Hahahaha vozdra oko " amidžino " !
pjanke.sa
Hahahaahah fakat ba kakvi novinari i kakav portal, za Haaga su majke mi
pjanke.sa
Ma da je doslo 20k nas na Kosevo, uzasno smo odigrali. Nadam se da je samo öos dan bio i to je to. Vidjecemo po utakmici sa Rudarom. Ali sve u svemu, uzasno otvaranje sezone. Naprijed moje Sarajvoooooooo!
Nele.
Ma neka drug, kriza svakog stigne. Moj Zeljo se jos vadi iz iste, proci ce i vas, polako.
pjanke.sa
Ma lafe moj, svako nas malo nake krize pucaju. Ne moze vise pod kozu, hoce li barem jedna ekipa izdrzati 3-4 godine zajedno pa da se nesto napravi. Kao Velez, najbolji primjer.
Didier_Drogba
Nema šta, treba im vjerovati baš kao i vama. 4500+4250= 9750 Hahahahahahahaha Pravi su delegati, znaju u bobu koliko je gdje bilo.
E.Car
Meni se čini da je na Grbavici bili puno više od 4 hiljade!!!!! Nisam gledao utakmicu na Kosevu ali sam bio na Grbavici pa uz sva oduzimanja bilo je više od 6000. Ako je ovo prijavljeno zbog poraza onda neka je, ako je neko ovako prijavio da bi pare u svoj džep gurno onda mu se ruka osusila.
E.Car
tbra
Zasto se laziraju brojke navijaca? Ne kontam. Na Grbavici se to radi evo druga sezona zaredom. Sinoc ke bilo minimalmo 5 milja a na kosevu ni blizu 4 milje.
Nikoizniceg
Prošle sezone nije bilo gledalaca, ali ok, bravo!!!
tbra
Mislio sam na ovu sezonu sto je bilo, ne moras bit pametan da skontas
DadiG
Isto tako ne moraš biti previše pametan da napišeš rečenicu kako treba. Vidi, možda zapošljavaju na ovom portalu. Svi su im “novinari” pismeni kao i ti pa bi se fino uklopio
tbra
Glup si ko *****
Zgembic
To sto su klubovi prijavili radi poreza i dodaj jos 4000 dobijes stvarnu cifru.
Nikoizniceg
Hahahaahahhaahhahahahaha, eeee jadnooooooo
Nikoizniceg
Čuj na lavoru 4 milje bahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahhaha
Nele.
Cista budalastina. Samo coskovi sjevera i istoka na Grbavici prazni. Ovo neki pitar napuho cifre, nidze veze.
MUFCDOGROBA
Koji je kapacitet grbavice? Ne gubi se molim te
enko
Nije ni lose,a sta je to dobro.to bi trebao biti prosjek po jednoj utakmici za jedan klub a s obzirom na rezultate i nije tako lose
BordoBijeli
Ovo je ono o cemu sam pisao,na Grbavici kada je 4 hiljada izgleda kao pun stadion,a na Kosevu kada je 7-8 hiljada izgleda prazno.Ali bez obzira na brojku koja je skoro pa ista,na Kosevj bilo ovaj put malo vise navijaca.Na oba stadiona jucer vrhunsko navijanje sto nam je svima svakako falilo.Nadam se da cemo sto duze imati priliku bit na stadionima
Stanley
Mali plavi klub mali plavi stadion
BlueBoys
Veliki Lavor a jos manji klub......ahahahha...Sta reci Stanley je klasicna poglavica....ubi ga kompleks
Pikachu11
Ko je ovdje lud na Grbavici 4250 a na Kosevu 4500 daj nemoj zayebavat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.