Pulišić se u novom izazovu obrukao za sva vremena

Igrač Chelsea nasmijao mnoge

Pulišić se u novom izazovu obrukao za sva vremena

E. Čaušević

Mnogi sportisti pokušavaju naći nešto da se zabave kako bi im kućna izolacija što brže prošla.

Zbog pandemije koronavirusa mnogi igrači u Evropi su morali u kućne izolacije. Na društvenim mrežama pojavili su se mnogi izazovi koje fudbaleri snimaju, a sigurno da je najveći hit žongliranje toalet papirom.

No, igrač Chelseaja, Christian Pulišić, odlučio se okušati u TikTok izazovu gdje se žonglira s loptom, ali je to bila potpuna propast.

Nakon što je pokušao preskočiti loptu spetljao se i završio na zemlji, ali se slatko nasmijao, te je odlučio ovaj video podijeliti sa svojim fanovima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi