Lazio ostaje bez Acerbija? Dva kluba stoje u redu
EPA

Nakon sjajnih igara

Lazio ostaje bez Acerbija? Dva kluba stoje u redu

Defanzivac Lazija Francesco Acerbi mogao bi na kraju sezone promijeniti sredinu.

Ove sezone Acerbi je stub odbrane Lazija i ujedno jedan od najbolje ocijenjenih defanzivaca Serie A, a partije koje pruža nisu promakle ni drugim klubovima.

Nakon što je u međuvremenu promijenio agenta, sada su se u Italiji pojavile informacije kako borbu za sjajnog Acerbija vode Inter i Chelsea.

"Novi Acerbijev agent Federico Pastorello već je poslovao s Interom oko Romelua Lukakua", podsjećaju Italijani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Acerbi ima ugovor s Lazijom do 2023. godine, a njegova vrijednost se prema Transfermarktu trenutno procjenjuje na 15 miliona eura.

Prije nego što je došao u Lazio igrao je još za Sassuolo, Genou, Chievo, Milan i Regginu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi