Quaresma se ukazao u Srbiji: O čudesnom golu Marčića bruji cijela Evropa

Spektakularan pogodak na meču Inđija - Spartak

Quaresma se ukazao u Srbiji: O čudesnom golu Marčića bruji cijela Evropa

E. Čaušević

Fudbalska sezona u Srbiji jučer je nastavljena utakmicama 27. kola Superlige, a prvi na teren nakon dvomjesečne pauze istrčali su igrači Inđije i Spartaka iz Subotice.

U veoma zanimljivoj utakmici koja se igrala pred praznim tribinama na kraju je slavio gostujući tim sa 2:1. Ovaj poraz je veliki udarac za Inđiju koja je sve bliže ispadanju iz društva najboljih.

Jučerašnju utakmicu obilježio je fudbaler Spartaka, Milan Marčić, koji je postigao spektakularan gol u 70. minuti za pobjedu svog tima.

Marčić je u stilu Quaresme "vanjskim" sa nekih dvadesetak metara poslao loptu u rašlje Inđije, a ni njegovi saigrači nisu mogli vjerovati kakvu čaroliju je izveo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj gol brzo je postao hit širom Evrope, te svi pričaju o nevjerovatnom golu Marčića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi