Quique Setien odmah pokazao igračima Barcelone ko je gazda u svlačionici

Nisu smjeli propustiti trening

Quique Setien odmah pokazao igračima Barcelone ko je gazda u svlačionici

E. Čaušević

Španski stručnjak Quique Setien prije nekoliko dana zvanično je izabran za novog trenera Barcelone.

Setien je na klupu katalonskog kluba došao umjesto Ernesta Valverdea koji je dobio otkaz. Iako je priznao da ni u najluđim snovima nije očekivao da će trenirati Barcu odlučan je da tu šansu maksimalno iskoristi.

Očito je Setien odlučio ponovo uvesti disciplinu u svlačionicu Barcelone kako bi igrači bili svjesni da on tu vodi glavnu riješ. Setien je to pokazao već nakon drugog treninga.

Naime, Cadena SER tvrdi da neki od igrača Barcelone jučer nisu mogli ispoštovati obaveze prema svojim sponzorima, a krivac za sve to bio je Setien koji im je poručio da moraju doći na trening i da je to na prvom mjestu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trener Barcelone nije dao slobodan dan igračima koji su imali zakazane obaveze prema sponzorima i na taj način im je očito pokazao ko će voditi glavnu riječ.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Nece se on tu dugo zadrzati
4 3
wenger86
Daj ba i djeca su dosad skontala da taj klub otkad je guardiola otisao vedri i oblaci mesi.. A ovaj lik je samo tu jos jedna marioneta koju ce da odbace ako pomisli da se on nesto pita
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi