"Ako nastavimo sa ovakvom igrom, teško da možemo do naslova"

Tvrdi Massimiliano Allegri

"Ako nastavimo sa ovakvom igrom, teško da možemo do naslova"

E. Ganibegović

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe nakon pobjede od 4:1 nad Spalom.

Juventus je slavio, međutim Allegri je mišljenja ako se ovakva igra ponovi protiv Milana u sljedećem kolu, da njegova ekipa neće dobro proći.

"Ako na ovaj način budemo igrali na San Siru protiv Milana, sigurno je da ćemo izgubiti", rekao je trener Stare dame.

"Lijepo je postizati pogotke, ali moramo da poradimo na svojoj koncentraciji. U određenim periodima u utakmici protiv Spala smo imali mnogo problema, što nije dobro."

"U drugom poluvremenu smo imali dosta sreće kada je gol Paloschija poništen zbog ofsajda. Moramo da pronađemo ravnotežu inače teško da ćemo osvojiti Scudetto."

"Ne smijemo sebi dopustiti ovako lošu igru protiv većih klubova. Samo pogledajte naš poraz protiv Lazija i sve će biti jasno."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nadam se kako je ovo posljednji put da sam morao baciti jaknu na zemlju zbog bijesa", dodao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije