"Ako se plasiramo u Evropu, idem lično po Balotellija"

Predsjednik Sampdorije

"Ako se plasiramo u Evropu, idem lično po Balotellija"

Sampdoria je sezonu u italijanskom šampionatu okončala na sedmoj poziciji i rukovodstvo kluba iz Genove već radi na slaganju igračke križaljke za narednu sezonu.

Navijači Sampdorije žele da Walter Zenga naslijedi Sinišu Mihajlovića, a predsjednik kluba otišao je korak dalje i najavio je potencijalni dolazak napadača Marija Balotellija. 

"To je pitanje formalnosti, jer uživa veliku popularnost u našem klubu. No tu neće biti kraj pojačanjima, jer mogli bi angažovati Marija Balotellija ako na kraju budemo išli u Evropu. U tom slučaju išao bih lično po njega", rekao je Massimo Ferrero, te se osvrnuo na odlazak Mihajlovića.

"Mihajlović trener Napolija? Mislim, sve je moguće, ali nekako sumnjam u taj scenarij.", zaključio je Ferrero.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.