"Bernardeschi je odlučio da nas napusti i mi to poštujemo"

Antognoni za Sky

"Bernardeschi je odlučio da nas napusti i mi to poštujemo"

E. Ganibegović

Legenda Fiorentine Giancarlo Antognoni kaže kako respektuju odlazak Federica Bernardeschija u Juventus.

Federico je Viole napusti za 40 miliona eura, međutim do sada se nije naigrao u dresu Juventusa. Na terenu je proveo svega 19 minuta.

"Trenutno ne igra mnogo, ali kada pređete u veliki klub treba vam vremena da se naviknete i zaigrate na nivou koji se od vas očekuje", rekao je Antognoni za Sky, pa zatim dodao: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je odlučio da nas napusti i mi poštujemo njegovu odluku. Želim mu sve najbolje, nadam se kako će dobiti više prostora za igru, ali samo nakon utakmice protiv Fiorentine."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi