"Brozović nije taj koji odlučuje o svojoj budućnosti"

Oglasili se iz Intera

"Brozović nije taj koji odlučuje o svojoj budućnosti"

Mnogo prašine u Interu je podigla izjava Marcela Brozovića da će nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj razmisliti o svojoj budućnosti. 

Hrvatski fudbaler (23) je u protekloj sezoni pružao poprilično dobre partije i skrenuo je pažnju klubova poput Atletico Madrida, Rome i Arsenala, no o njegovoj sudbini će odlučivati Inter s kojim ima ugovor do 2018. godine. 

"Brozović će odlučivati nakon Eura? O njegovoj budućnosti može odlučiti samo Inter. Ako kaže da nije siguran hoće li ostati nije u pravu jer ima još tri godine ugovora i nije on taj koji odlučuje", kazao je pomalo srdito Interov sportski direktor Piero Ausilo za Gazzettu delo Sport. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Brozović je postigao sedam pogodaka i pet asistencija u protekloj sezoni, a član Intera je od januara 2015. godine kada je došao iz Dinama. Tokom karijere još je nastupao za Lokomotivu i Hrvatski Dragovoljac. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi