"Chelsea je odbijen, nećemo žuriti"

Oglasio se Kessiev agent

"Chelsea je odbijen, nećemo žuriti"

Jedan od najtraženijih fudbalera ove zime je talentovani Franck Kessie.

Iako je riječ o veznom fudbaleru, 20-godišnji Kessie je u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A postigao šest golova za Atalantu i prvi je strijelac ekipe. 

Zbog njegovog talenta već se raspituju mnogi evropski velikani, među kojima je i Chelsea koji je prema riječima njegovog agenta bio poslao ponudu.

"Imali smo ponudu od Chelseaja, ali je odbijena. Interes su također pokazali Liverpool, Manchester City, Manchester United i Arsenal, no nećemo žuriti. Moramo biti oprezni u njegovom razvoju i razmotriti sve opcije", kazao je agent George Atangana, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne mogu reći koliko će on koštati, ali govorimo o jednom od najboljih mladih igrača", istakao je Atangana koji se brine o karijeri ovog 'wunderkinda'.

Kessie je u Atalantu stigao 2015. godine iz Obale Slonovače, a prije nego što je dobio šansu u prvom timu jedno vrijeme se kalio u Ceseni. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi