"Džeko nije ponovo rođen, on je uvijek bio dobar"

Silvano Martina o Dijamantu

"Džeko nije ponovo rođen, on je uvijek bio dobar"

Kao što već svi veoma dobro znamo, Edin Džeko igra možda i sezonu karijere u dresu Rome.

Kapiten naše reprezentacije je prvi strijelac Serije A uz Gonzala Higuaina, a obojica imaju po 18 postignutih golova nakon 24. doigrana kola. Jedan od onih koji je uvijek imao povjerenja u našeg napadača je italijanski agent Silvano Martina.

On je za italijanske medije odgovarao na pitanje je li Džeko ove sezone ponovo rođen.

"On nije ponovo rođen, Džeko je veoma snažan fudbaler. Svim fudbalerima je potrebno malo vremena kada promijene zemlju i ligu. Način igranja i treniranja je uvijek drugačiji. Lavezzi je otišao u Kinu za veliki novac, ali još uvijek nije postiga gol. Moramo svima dati malo vremena da shvate novu realnost. Ali, Džeko je uvijek imao veliku vrijednost", rekao je Martina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Džeko u nizu od šest mečeva u kojima je postizao makar jedan gol, a priliku da nastavi taj niz imat će sutra na gostovanju kod Villarreala u okviru šesnaestine finala Evropa lige.

Džeko već u ovom takmičenju ima pet postignutih golova ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi