"Igrači na probi ne zadovoljavaju standarde ove lige"

Emir Alihodžić, trener FK Bosna Sema za SportSport.ba

"Igrači na probi ne zadovoljavaju standarde ove lige"

Samir Mlaćo

Novi član Prve lige Federacije, ekipa Bosna Seme iz Sarajeva danas je protiv Novog Travnika doživjela poraz od 5:1, što sigurno može zabrinuti čelnike tog kluba.

Nakon prvog poluvremena Bosna je bila na samom jednom pogotku zaostatka,  a zatim je Oglečevac početkom drugog pogodio za 1:1, da bi onda izabranici Emira Alihodžića do kraja susreta primili četiri pogotka.

Trener novog člana Prve lige Federacije za SportSport.ba dao je svoje viđenje današnjeg susreta odigranog u Nević Polju kod Novog Travnika.

- "Naravno da ni u kojem  slučaju nismo zadovoljni. Imali smo tu nekih igrača na probi i očito je da oni ne zadovoljavaju standarde ove lige, te se moramo okrenuti nekim drugim momcima. Također, moramo malo razbuditi i ove momke koji su tu", ističe Alihodžić za SportSport.ba.

U debitantskoj sezoni u Prvoj ligi Federacije tim iz Sarajeva neće imati nimalo lagan posao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

-"Vidjećemo, tražit ćemo svoju šansu da skupimo što više bodova. Ne znam u principu jačinu ove lige, ali sigurno je jača od onog što smo do sada radili, a gdje smo u dvije godine prošli dva ranga. Sada je ovo već neki nivo koji zahtjeva veći kvalitet, puno više rada, dobrih igara i bodova.  Do početka sezone ćemo odigrati tri-četiri utakmice, a za sada nemamo konkretan plan i skim", dodao je trener FK Bosna Sema Emir Alihodžić, nekadašnji pomoćnik u FK Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi