"Mahrez je ovdje kralj, želimo da ostane"

Claudio Ranieri govorio o Alžircu

"Mahrez je ovdje kralj, želimo da ostane"

Trener Leicestera Claudio Ranieri kazao je da Riyad Mahrez može napredovati u ovoj ekipi i da bi volio da ostane.

Mahrez igra sjajnu sezonu i sa Vardyjem čini udaran dvojac ekipe Leicestera, a Ranieri svima koji ga žele kupiti poručuje da je Alžirac sretan u Leicesteru.

"On želi ostati s nama i mi ga želimo zadržati. On želi da napreduje, a kada on napreduje, napreduje i naša ekipa i zašto bi onda htio ići?", upitao se Ranieri.

Italijanski stručnjak je dodao da je Mahrez kralj u Leicesteru. Također poručuje da nije lako biti na vrhu Premiershipa jer vas svi drugačije gledaju i pritisak je daleko veći.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester je trenutno lider Premijer lige sa dva boda prednosti u odnosu na Arsenal, a u sljedećem kolu gostuju na Anfieldu kod Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti