"Makedonija je težak protivnik, ali ovo nismo očekivali"
EPA

Priznao je Giampiero Ventura nakon neriješenog ishoda

"Makedonija je težak protivnik, ali ovo nismo očekivali"

E. Ganibegović

Italija je u devetom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji igrala kod kuće protiv Makedonije, ali nije uspjela doći do pobjede. 

Fudbaleri Makedonije su odigrali dobru utakmicu i tako uspjeli izvući neriješen rezultat u Torinu.

Nakon utakmice oglasio se selektor Italije, Giampiero Ventura, koji nije bio zadovoljan prikazanim.

"Rezultat nije pozitivan za nas. Sigurno je kako ovo nismo željeli, ali isto tako ovo nismo ni očekivali", priznao je Ventura na press konferencije poslije utakmice.

"Jedino što je sada važno jeste da povratimo našu energiju, oporavimo nekoliko igrača i onda idemo da postignemo ono što možemo", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Italije, nakon čega je dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Makedonija je izgubila samo jednu utakmicu ove godine, i to protiv Španije sa 2:1 kada su primili pogodak u 95. minuti. Ovdje ne pričamo o Španiji ili Njemačkoj, ali je sigurno kako su težak protivnik."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi