"Moramo vjerovati kako možemo biti prvi u grupi"

Rekao je Lele Oriali

"Moramo vjerovati kako možemo biti prvi u grupi"

Eldar Ganibegović

Menadžer reprezentacije Italije, Lele Oriali vjeruje kako Azzuri mogu završiti ispred Španije do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Azzuri su dobili svaku utakmicu grupi, osim kada su igrali protiv Španije. U prvoj utakmici su odigrali neriješeno 1:1, dok su u drugoj poraženi sa 3:0. 

"Moramo da vjerujemo kako možemo biti prvi u grupi", rekao je Oriali, nakon čega je dodao:

"Počeli smo sa tim ciljem i dati ćemo sve od sebe da dođemo do njega. Kada su bile poznate grupe, manjina je vjerovala kako možemo završiti ispred Španije."

"Do sada smo napravili dobre rezultate i jedan smo od timova koji su skupili najviše bodova, tako da ne vidim zašto ne bi trebali biti optimistični kada je naša budućnost u pitanju", istakao je menadžer Italije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Italija će najprije odigrati utakmicu sa Makedonijom u petak, dok će u ponedjeljak navečer snage odmjeriti sa Albanijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi