"Messi, Suarez i Neymar nisu mašine, ali su najbolji"

Luis Enrique komentarisao trio Barcelone

"Messi, Suarez i Neymar nisu mašine, ali su najbolji"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone poraženi su u subotu na domaćem terenu protiv Real Madrida (2:1) u okviru 31. kola španske Primere.

Nakon utakmice na udaru javnosti našli su se napadači katalonske ekipe Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar. Ovaj Barcelonin trojac u dosadašnjem dijelu sezone postigao je čak 107 golova u svim takmičenjima, ali je protiv kraljevskog kluba zakazao.

Trener Barcelone Luis Enrique izjavio je da je poraz stigao u najbolje vrijeme, ali i da ne sumnja u fizičku spremu svoje ekipe kako su to neki pisali. Enrique je komentarisao i MSN.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Oni nisu mašine, oni su najbolji igrači na svijetu na svojim pozicijama, ali nisu nepobjedivi. Vjerujem da su svi moji igrači u odličnoj kondiciji. Zaboravili smo kako je kad izgubiš, ali ovaj poraz je stigao u najbolje vrijeme. U igri smo za sve trofeje i nadam se da ćemo ponoviti rezultate iz prošle sezone", rekao je trener Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi