"Možda sam navijačima nešto rekao na bosanskom jeziku"

De Rossi o slavlju Džekinog gola

"Možda sam navijačima nešto rekao na bosanskom jeziku"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u derbiju sedmog kola italijanske Serije A savladali su Inter sa 2:1.

Rimska ekipa uspjela je da se vrati na najbolji način nakon poraza od Torina i osvoji tri boda u odličnom meču protiv Intera. Jedan od najboljih igrača na terenu bio je Edin Džeko koji je postigao prvi gol za domaće.

Prilikom proslave gola najbučniji bio je Daniele De Rossi koji je navijačima rekao da su "gov*a" zbog toga što često kritikuju bh. napadača. Italijanske medije zanimalo je zašto je De Rossi to rekao, a on je dao zanimljiv odgovor.

"Šta sam rekao navijačima? Ne sjećam se. Možda sam im rekao da kupe Džekin dres, ali na bosanskom jeziku", našalio se De Rossi nakon utakmice, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nakon gola ste pod emocijama i svašta kažete. Moram reći da sam sretan što je Džeko dao gol jer je on pod velikim pritiskom i svi znamo koliko mu je teško. Ne može se očekivati od njega da svaku šansu pretvori u gol. Zaslužuje više poštovanja jer je sjajan momak".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi