"Naravno da ću proslaviti gol protiv Udinesea"

Thereau poručio

"Naravno da ću proslaviti gol protiv Udinesea"

E. Čaušević

Dojučerašnji napadač Udinesea, Cyril Thereau, izjavio je da jedva čeka susret protiv svoje bivše ekipe.

Thereau je u samom finišu ljetnog prelaznog roka odlučio da napusti Udinese i svoju karijeru nastavi u Fiorentini. Viole će upravo protiv kluba iz Udina igrati u nedjelju, a čini se da iskusni 34-godišnji napadač jedva čeka meč protiv svoje dojučerašnje ekipe.

"Jedva čekam utakmicu i ako postignem gol naravno da ću ga proslaviti. Iskreno, nisam fan onih igrača koji ne slave golove protiv svojih bivših klubova. Kada već ne želite da im dajete golove onda nemojte ni igrati", rekao je Thereau, te dodao:

"U svakom slučaju, ako postignem gol neću sada trčati tri kruga oko stadiona nego će to biti normalna proslava gola. Nisam imao problema u Udineseu, ali jednostavno sam želio novi izazov i izabrao sam Fiorentinu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi