Laureniis: Fiorentina nam nije željela reći Chiesinu cijenu
Foto: EPA

Predsjednik Napolija

Laureniis: Fiorentina nam nije željela reći Chiesinu cijenu

S. Bošković

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis priznao je da je napravio nekoliko ponuda za igrača Fiorentine Federica Chiesu. 

Tijekom ljeta se uveliko spominjalo da tim iz Napulja želi Chiesu, a sad je te navode potvrdio i glavni čovjek Napolija De Laurentiis. 

"Pitao sam Fiorentionu za Chiesu, i to prije 20 dana, ali Della Valle braća mi nisu htjela dati ni cijenu", izjavio je predsjednik Napolija. 

Prema pisanju talijanskih medija za 19-godišnjek veznjaka se zainteresiran i Zenit iz St. Petersburga, koji je nudio 40 miliona eura za usluge mladog fudbalera. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je ove sezone odigrao šest utakmica za Fiorentinu u Seriji A, te je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi