"Nema šanse da se vratim u Italiju"

Mario Gomez ne želi napustiti Bešiktaš

"Nema šanse da se vratim u Italiju"

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Mario Gomez izjavio je da nema namjeru da se vraća u Seriju A.

Gomez trenutno igra na posudbi u Bešiktašu iz Fiorentine i otkrio je da su male šanse da se na kraju sezone vrati u italijanski klub.

"Nemam namjeru da se vraćam u Seriju A. Sretan sam u Istanbulu. Do sada je Minhen bio grad u kojem sam najviše uživao, ali sada je to Istanbul. Sve je odlično i atmosfera je mnogo bolja nego u Italiji", rekao je Gomez.

Njemački fudbaler dodao je da je više puta bio razočaran uslovima u italijanskoj Seriji A.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Kada smo igrali u nekim manjim gradovima nismo mogli naći ni neki adekvatan hotel. Čak smo znali biti i po nekim manjim hotelima sa tri zvjezdice. U Turskoj je to suprotno, sve je na vrhunskom nivou. Nemam razloga da se vraćam u Fiorentinu", dodao je Nijemac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.