Tošić zbog tri prsta odstranjen iz Bešiktaša

Prijete mu da će mu pobiti porodicu?

Tošić zbog tri prsta odstranjen iz Bešiktaša

Srbijanski reprezentativac Duško Tošić odstranjen je iz prve momčadi Bešiktaša zbog toga što je na utakmici između Albanije i Srbije (0:2) sa tri prsta pozdravljao pobjedu 'Orlova'. 

Tošić je u Bešiktaš stigao kao veliko pojačanje i sa slavnim turskim klubom je potpisao trogodišnji ugovor. Za kratak vremenski period uspio je izboriti i mjesto u početnoj postavi, međutim u Istanbulu se vjerovatno neće još dugo zadržati.

Navijači Bešiktaša zamjerili su Tošiću zbog dizanja tri prsta na utakmici protiv Albanije, a jedna grupa odlučila je otići korak dalje i na treningu vrijeđati Tošića uz prijetnje da će mu zaklati porodicu i slomiti prste. 

Pokušavao je pritom Tošić da objasni da srbijanski sportisti sa podignuta tri prsta pokazuju radost i nikoga ne vrijeđaju, no to nije pomoglo navijačima, rukovodstvu i stručnom štabu Bešiktaša.

Za one koji ne znaju, Tošić je suprug popularne pjevačice Jelene Karleuše sa kojom ima i dvoje djece. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti