"Nisam potpisao nikakav ugovor"

Spalletti o povezivanju s Juventusom

"Nisam potpisao nikakav ugovor"

Midhat Šljivak

Danas su se u italijanskim medijima pojavile informacije kako će aktuelni trener Rome Luciano Spalletti od naredne sezone voditi velikog rivala Juventus.

Ipak, trener rimskog tima je danas odbacio takve navode, te tvrdi kako nije potpisao nikakav ugovor.

"Nisam potpisao predugovor ni sa jednim timom. Nemam šta kriti, stvari su sasvim jasne. Ako budemo osvajali trofeje, ostajem, ako ne osvojimo, odlazim", rekao je Spalletti, te je dodao:

"Smatram da je ovakva situacija kod svih. Ako nema rezultata, realno je da se ode. Međutim, to nas sada ne treba opterećavati. Mi želimo da pobijedimo Palermo, a o svemu ostalom će biti priče kasnije", istakao je Spalletti.

Roma u lošem raspoloženju dočekuje duel sa sicilijanskim timom. Imaju dva uzastopna poraza i pobjeda u ovom susretu im je imperativ.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se tiče tabele, Vučica je na drugom mjestu, ali im je ta pozicija ugrožena od Napolija, koji ima samo dva boda manje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti