"Pogbu mogu za tren oka prodati Cityju ili PSG-u"

Mino Raiola tvrdi

"Pogbu mogu za tren oka prodati Cityju ili PSG-u"

Edmir Škorić

Miona Raiola, agent Paula Pogbe, tvrdi da svog klijenta kad god želi može da proda PSG-u i Manchester Cityju.

Mnogo je klubova koji žele Pogbu. Raiola je otkrio ko sve želi francuskog reprezentativca, ali i otkrio da on ostaje u Juventuus.

“Napravili smo dogovor s Juventusom - Paul ne mora otići. Razgovarao sam s predsjednikom Andreom Angellijem, direktorima Pavelom Nedvedom, Beppeom Marottom i Fabiom Paraticijem, tako da su svi složni kako klubu ne treba novac”, kazao je Raiola za Goal.com, dodavši:

“Pogbu želi sedam klubova i to je sigurno jer su se svi raspitivali za njega. Oni koji ga mogu priuštiti su Real, Barca, PSG, Bayern, United, City i Chelsea. Da budem precizniji, mogu prodati Pogbu već sutra u trenu oka u PSG ili City”.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“No, Paul nije rekao da traži novi klub. On će 99 posto ostait u Juventusu. Postoji jedan posto šanse da ga Juve proda, ali to je u slučaju baš dobre ponude”, istakao je Raiola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.