"Suarez je niko i ništa, trebao bi promijeniti psihologa"

Bivši agent Urugvajca bez dlake na jeziku

"Suarez je niko i ništa, trebao bi promijeniti psihologa"

Urugvajski napadač Luis Suarez našao se na udaru kritika svog nekadašnjeg agenta Dianiela Fonseca.

Urugvajac je nedavno optužio bivšeg agenta da mu je ostao dužan 200.000 dolara, a Fonseca mu je odogovorio i to bez dlake na jeziku.

"On je dijete koje ima psihičkih problema i to znamo. Zato i posjećuje psihologa, ali to očito ne djeluje na njega. On bi trebao promijeniti psihologa i možda umjesto toga posjetiti psihijatra", rekao je Fonseca i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Morao sam mu reći istinu koju on nije baš najbolje prihvatio. Ja bih radije imao prijatelje kojima mogu govoriti istinu umjesto laži. Želim da i on govori istinu, a ne da me blati govoreći da sam mu dužan 200.000 dolara. On je niko".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi