"Svi igrači Rome su dobri, mi želimo Zukanovića"

Mijenja klub u Italiji

"Svi igrači Rome su dobri, mi želimo Zukanovića"

Palermo i Atalanta u ljetnom prijelaznom roku vode veliku bitku za Ervina Zukanovića.

Našem reprezentativcu su odbrojani dani na Olimpicu nakon što je postalo jasno da trener Luciano Spalletti ne računa na njegove usluge, a u slučaju transfera, kao naredne destinacije spominju se Palermo i Atalanta. 

I dok su u Palermu zainteresovani za posudbu, tim iz Bergama je odlučan u namjeri da otkupi Zukanovićev ugovor za 3,5 miliona eura i to je u izjavi za italijanske medije potvrdio i tehnički direktor Giovanni Sartori.

"Svi igrači Rome su dobri, ali mi smo veoma zainteresovani za Zukanovića", istakao je Sartori. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zukanović je u Romu došao prije samo pola godine za četiri miliona eura, ali čini se da bismo ga u novoj sezoni mogli gledati u nekom drugom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije