"Zašto bismo mi išli na SP kad je bolje da ide Engleska?"
Foto: EPA

Stoper Slovačke bijesan

"Zašto bismo mi išli na SP kad je bolje da ide Engleska?"

Reprezentacija Slovačke je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo otvorila domaćim porazom od Engleske u Trnavi.

Englezi su slavili sa 1:0 pogotkom Adama Lallane u petoj minuti sudijske nadoknade, a Slovačka je meč završila sa desetoricom igrača zbog isključenja Martina Škrtela.

Poraz je posebno uzdrmao slovačkog reprezentativca Jana Đuricu, koji je dao kontroverznu izjavu.

"Samo pobjednik grupe ide na Svjetsko prvenstvo. Zašto bismo to bili mi, kada je i Engleska u grupi? Naravno da svi žele 'bolju' ekipu na Mundijalu, a sudac je znao kako to da izvede", rekao je Đurica.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Iz slovačkog tabora su nakon utakmice osuli paljbu po sucima utakmice smatrajući da su drastično oštećeni a, kao što vidimo, najdalje je otišao njihov 34-godišnji stoper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi