Bh. reprezentativac je talisman evropskog velikana, sudbina mu je već određena

Odlične vijesti

Bh. reprezentativac je talisman evropskog velikana, sudbina mu je već određena

Admin Čaušević

Neki od bh. reprezentativaca prolaze kroz odličan period. 

Septembar je blizu pa selektor Ivaylo Petev već ozbiljno motri na svoje izabranike uoči odlučujućih utakmica Lige nacija.

Sezona u najjačim evropskim ligama je već počela te bi najbolji bh. igrači trebali biti u takmičarskoj formi i spremno će dočekati susrete protiv Crne Gore i Rumunije.

Jedna od uzdanica ekipa trebao bi biti Rade Krunić od kojeg se stalno očekuje da dobru igrau iz Milana prenese i na reprezentativne utakmice.

Krunića već sada vide kao istinskog talismana Rossonera. To je postalo jasno nakon prvog susreta nove sezone kada je savladan Udinese sa 4:2.

Bh. veznjak je bio starter na tom susretu, a kada Fočak igra od prve minute Rossoneri bilježe odlične rezultate.

Oglasi

U šampionskoj sezoni Krunić je bio starter 15 puta. Milan je tada upisao čak 11 pobjeda, uz dva remija i dva poraza od kojih je jedan nezaslužen zbog sudijske greške. Bilo je to protiv Spezije.

Daklke, trend pozitivnih rezultata nastavljen je i na startu nove sezone pa i ne čudi zašto je direktor Paulo Maldini već odredio Krunićevu sudbinu.

Naime, Krunić će biti sljedeći koji će sjesti za pregovarački stol sa Maldinijem oko produženja ugovora koji ističe 2024. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pouzdani veznjak je itekako zahvalan i koristan kotačić u ekipi Stefana Piolija, to se najbolje moglo vidjeti prošle sezone kada je osvojen Scudetto.

Pioli na Krunića gleda kao igrača od zadatka. Naš fudbaler je uvijek spreman kada treba reagovati pa Maldinijev potez da mu produži ugovor nije iznenađenje.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Ovaj fočak za repku odigrao jednu i po tekmu da valja
3 5
a1ska
Dobar je Rade.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi