Krunić rekao "da" neočekivanom transferu, Milan šokirao zahtjevom!

Hoće li bh. reprezentativac napustiti Rossonere?

Krunić rekao "da" neočekivanom transferu, Milan šokirao zahtjevom!

Admin Čaušević

Rade Krunić bi potpuno neočekivano do kraja prijelaznog roka mogao napustiti Milan te ostvariti transfer van Italije. Međutim, posao je daleko od završenog. 

Italijanski mediji u srijedu pišu o interesu Fenerbahcea za Krunića i (ne)realnom zahtjevu Rossonera prema turskom klubu.

Ugledna Gazzetta dello Sport navodi kako je iskusni bh. veznjak pristao na transfer nakon što je dobio unosnu ponudu od velikana sa Bosfora.

Međutim, Fener je za igrački karton ponudio svega 5 miliona eura što je daleko manje od onog što želi Milan za svog fudbalera.

Naime, Rossoneri za Krunića traže cifru između 10 i 15 miliona eura i to je iznos koji je van dohvata bivšeg prvaka Turske.

Pregovori bi se trebali nastaviti i u narednim danima, međutim jasno je da će Fenerbahce morati značajno povećati ponudu ukoliko želi vidjeti Krunića u svojim redovima.

Oglasi

Mediji s Apenina pišu da je Milan već pronašao zamjenu za Krunića, ali za taj transfer će biti neophodno skupiti novac. 

Rossoneri su naciljali kapitena Leccea, Mortena Hjulmanda, a 24-godišnji danski veznjak košta ni manje ni više nego 20 miliona eura. 

U ovom prijelaznom roku Istanbul postaje "mjesto susreta" za igrače sa područja bivše Jugoslavije s obzirom na nekoliko realizovanih transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednji koji je stigao Ante Rebić u Bešiktaš, dok su Edin Džeko i Dušan Tadić su potpisali za Fenerbahce, a ostaje da se vidi da li će im se priključiti i Krunić.

Krunić je ponikao u dresu Sutjeske iz Foče, a prije nego što je stigao na San Siro igrao je za Donji Srem, Veronu, Borac Čačak i Empoli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi