Rade Krunić jako blizu Cagliarija
Foto: EPA

Pregovori odavno traju

Rade Krunić jako blizu Cagliarija

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Rade Krunić jako je blizu prelaska u Cagliari.

Ovaj 23-godišnji fudbaler prethodne dvije sezone je nosio dres ekipe Empolija, a kako ovaj tim nije uspio da ostane u Seriji A, Krunić je najavio odlazak. 

Veoma dobrim igrama u protekloj sezoni, Krunić je privukao veliku pažnju na sebe i već ima nekoliko zanimljivih ponuda na svom stolu. Jedan od timova koji bi ga rado vidio u svojim redovima je Cagliari.

Pregovori između dvije strane već odavno su počeli. Informacije koje stižu iz Italije govore kako je dogovor veoma blizu i da bi u narednim danima njegov dolazak mogao biti službeno potvrđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Cagliarija, interes za bh. reprezentativca pokazali su Verona, Chievo i Sassuolo, a spominjao se i kao potencijalno pojačanje Galatasaraya i Trabzonspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi