Rade Krunić sjedi na klupi, ali ima i veći problem od toga što ne igra u prvih 11
Rade Krunić šansu protiv Samsuna čeka s klupe.

Detalj s meča u Istanbulu

Rade Krunić sjedi na klupi, ali ima i veći problem od toga što ne igra u prvih 11

Eldar Ganibegović

Rade Krunić šansu na utakmici Fenerbahče - Samsunspor čeka s klupe za rezerve. No, čini se da ima i jedan veći problem od toga što nije u početnoj postavi.

Fudbaleri Fenerbahčea od 14 sati na Sukru Saracoglu stadionu dočekuju Samsunspor. Radi se o utakmici 21. kola turske Super Lige.

Nakon 65 minuta igre rezultat na semaforu je 1:1. Strijelac je još u prvom poluvremenu bio Kahveci, dok je izjednačenje Samsunu donio Kilinc iz slobodnjaka.

Rade Krunić na klupi

Kamere su snimile i našeg veznjaka Radeta Krunića koji je utakmicu počeo na klupi za rezervne igrače.

Bh. veznjak u trenutku kada ga je kamera pokazala sjedio je i gledao u daljinu. Također, vidi se da je ogrnut šalom, dok mu je i kapa od jakne podignuta skoro na pola glave.

Očigledno je da Kruniću problem pravi i hladnoća na stadionu Sukru Saracoglu, odnosno u Istanbulu generalno.

Oglasi

Trenutno je pretežno oblačno u Istanbulu, a temperatura je 5° Celzijusa. Realan osjećaj je -3° Celzijusa što nije nimalo ugodno za one koji sjede. 

Inače, Rade Krunić je debitovao u kupu protiv Adanaspora u utakmici koju je Edin Džeko presjedio na klupi.

Ostaje da vidimo da li će možda u posljednjih 20-ak minuta Krunić dobiti šansu, pa da njega i Džeku vidimo po prvi put zajedno na terenu i u klupskom dresu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče sada mora krenuti svim silama u napad, jer ako danas ne pobijedi, Galatasaray će imati šansu da ih (pre)stigne na tabeli. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi