Pioli poslao poruku Kruniću, čini se da je transfer gotova stvar

Novi izazov očekuje bh. reprezentativca

Pioli poslao poruku Kruniću, čini se da je transfer gotova stvar

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Rade Krunić sve je bliže prelasku u Tursku. Krunić je čini se otpisan u Milanu, a Fener je spreman ponuditi četiri miliona eura.

Navodi to i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, te vjeruje da će sve uskoro biti završeno. Obje strane imaju želju da se posao što prije završiti i čini se da je pitanja sata kada će sve biti kompletirano.

Krunić je ove sezone upisao deset minuta za Milan, no Stefano Pioli ga ipak ne vidi u svojim planovima u budućnosti.

Tako mu je jasno poslana poruka da treba potražiti novi klub, a u sve se uključio Fenerbahče bh. reprezentativca Edina Džeke, te se čini da će Krunić sada dijeliti svlačionicu sa Džekom.

Pioli je danas na press konferenciji govorio o Kruniću i kazao da je za njega bolje da traži drugu ekipu.

Oglasi

Naveo je da nije istina da Krunić ne želi da igra, nego da on kao trener bira i za sada ga ne vidi u svojim planovima.

Krunić je u Milan stigao iz Empolija prije pet godina, a 2022. godine odigrao je sjajno i dao veliki doprinos u osvajanju Scudetta. Stvari su se brzo promijenile i izvjesno je da će sada u nove izazove.

Ali Koc, predsjednika Fenera, kazao je da je jasno da oni žele Krunića, ali ne pod svaku cijenu.

"Krunić želi da dođe u Fenerbahče. Mi ćemo kupiti igrača koji želi da dođe, ali samo po ciframa koje mi želimo", jasan je bio Koc.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Zanimljivo da je Fener 'bacio oko' i na Stefana Savića iz Atletico Madrida. I on je blizu Fenera, a navodno na nagovor Edina Džeke koji ima veliku ulogu u klubu, a nosi i kapitensku traku.

Fener želi sve učiniti da ove sezone osvoji naslov prvaka, a trenutno ima isti broj bodova kao Galatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi