Rade Krunić prerano spakovao kofere: Iz Turske stigao hladan tuš i ponuda kakvu nije očekivao
Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine izbačen je iz prvog tima Milana jer želi ići (Foto: Marco Canoniero AFP)

Fener sada nudi mnogo manje novca

Rade Krunić prerano spakovao kofere: Iz Turske stigao hladan tuš i ponuda kakvu nije očekivao

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić (30) dobio je večeras izuzetno loše vijesti iz Istanbula. Predsjednik Fenerbahčea Ali Koc saopštio je kako su se uslovi pregovora s veznjakom Milana promijenili i da mu oni više ne nude cifre koje su ranije.

Rade Krunić najavljen je u Turskoj kao prvo zimsko pojačanje Fenerbahčea. Bh. veznjak je već spakovao kofere za odlazak, no za sada posla nema ništa.

Turski tim je promijenio uslove ugovora. Ne žele mu dati cifre koje su planirali tokom ljeta i tu je sve 'zakočilo'. Potvrdio je to predsjednik Fenera Ali Koc.

"Krunić je igrač kojeg smo željeli prošlog ljeta. Naš trener ga i dalje želi. Od nas su tražili nevjerovatne cifre. Znam da i on želi doći u klub, ali sad ne možemo dati novac koji smo bili spremni dati ljetos. Pregovori se nastavljaju", rekao je Koc.

Krunić će tako morati pristati na nove uslove u ugovoru. Možda je malo prerano spakovao kofere i njegova situacija daleko je od riješene u ovom trenutku.

Oglasi

Bh. fudbaler definitivno želi transfer u redove istanbulskog tima. Međutim, za sada je još uvijek daleko od toga i možda će morati odabrati druge opcije.

Lyon također pokazuje interes

Pored Fenerbahčea i francuski velikan Lyon spreman je dovesti Krunića u svoje redove.

U proteklom periodu 'Lavovi' su pokazali ozbiljan interes za 30-godišnjeg veznjaka. Pregovaraju s njegovim agentom, no za sada nema informacija o statusu njihove ponude.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Krunić je ove sezone odigrao 14 utakmica za Rossonere i nema značajnog učinka. Ukupno je za Milan odigrao 139 utakmica uz učinak od tri gola i šest asistencija.

U karijeri je nastupao još za Sutjesku, Veronu, Borac Čačak, Donji Srem i Empoli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi