6

Komentari (6)

Tz_Niko75
Krunic se trudi 100 % al nikako da zatrudni. Steta, samo malo kvaliteta il tehnike u bio bi Pogba.
DoaDoa99
Pioli ga koristi na pogresnoj poziciji, treba igrati vise ofanzivnije
meepo
Umjesto koga da igra ? Imas napadaca, 2 krila i ofanzivnog veznog. Krilo ne moze igrati jer nije brz i prodoran.Ofanzivnog veznog tesko jer su tu Hakan i Diaz koji su mnogo bolji igraci od Krunića.
kiki
Ibrahimovic urgiro
Hare
Zasluženo, skroz solidno je igrao
meepo
Brate ja ne znam sta si ti gledao. Protiv Celtica na poluvremenu izasao. Sassuolo skroz tanko. Lazio također.Lik je ok igrac kao box-to-box veznjak ali Milan ne igra takvu formaciju gdje trebaju box-to-box igrace.Ofanzivno mu fali zavrsni pas, defanzivno je los.Nije ni toliko prodoran da moze igrati na krilu niti ima brzinu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.