Rade Krunić: Na dobrom smo putu

Milan osvojio bod protiv Napolija

Rade Krunić: Na dobrom smo putu

E. Škorić

AC Milan je u jednom od derbija kola u Seriji A remizirao s Napolijem (1:1), ali Rossoneri su i dalje isuviše daleko od samog vrha.

Milanu ne ide ove sezone, promijenio je već dva trenera, no ni Stefano Pioli nije pretjerano promijenio situaciju na San Siru, iako je, ruku na srce, imao jako težak raspored u posljednje vrijeme.

Kako god, Milan nije uspio da slavi ni protiv u posljednje vrijeme izuzetno demotivisanog Napolija, a nakon tog meča za kamere Sky Sporta govorio je bh. reprezentativac Rade Krunić.

"Nije nam bilo nimalo lako jer je Napoli jako kvalitetna i dinamična momčad. Unatoč tome, uspjeli smo odigrati dobro, posebno u prvom dijelu. Željeli smo sva tri boda, ali zadovoljni smo i zbog ovoga. Na dobrom smo putu...", izjavio je Krunić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milanu sada slijedi gostovanje kod Parme, a eventualni neuspjeh i još jedan meč bez pobjede mogli bi opasno zadrmati stolicu Piolija, koji je nedavno naslijedio Giampaola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak87
Krunić, Gojak, Hotić, Demirović, Koljić ... Neki novi momci :)
2 0
tbra
rade je ozbiljan igrac
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi