Rade Krunić od prve minute u derbiju Milana i Lazija

Meč večeri u Seriji A

Rade Krunić od prve minute u derbiju Milana i Lazija

Endin Čaušević

Milan i Lazio večeras na San Siru igraju derbi 14. kola Serije A.

Rossoneri u dosadašnjem dijelu sezone su najprijatnije iznenađenje jer su lideri na tabeli Serije A, dok s druge strane Lazio ne igra onako kako se očekivalo.

Milan ima deset bodova više od večerašnjeg rivala i sigurno je da žele doći do pobjede kako bi ostali lideri. Ipak, jasno je da se Lazio neće tako lako predati što nam garantuje jako zanimljiv meč.

Utakmica na San Siru igra se od 20:45 sati, a poznati su i sastavi oba tima. Odlične vijesti su da će od prve minute za domaći tim igrati i bh. reprezentativac Rade Krunić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan: Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Kalulu, Hernandez, Tonali, Krunić, Saelemaekers, Calhanoglu, Leao, Rebić.

Lazio: Reina, Marušić, Patric, Luiz Felipe, Radu, Escalante, Lazzari, Milinković-Savić, Luis Alberto, Correa, Immobile.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi