12

Komentari (12)

muha
A ne pises da je Ibrahimovic uradio potpuno istu stvar.
Mele
Mele
Onter mora dobiti Napoli u iducem kolu, ako misli da se prikljuci samom vrhu i sa bodovima. jer 10 bodova kada bude razlika, tesko je to stici na kraju.
Malmi_Suomi
Taturstanu ili kako se već zove golman Milana, jeli rumun ili ? Vjerovatno zna neko , ja ne znam pa bilo bi mi drago ako neko može napisati odakle golman dolazi??
miki30
Ciprian Taturasanu, rumun bruda!
Malmi_Suomi
Hvala moj dobri @miki30 . Vidiš ti da ja znam biti DŽUKELA ITEKAKO VELIKA ali sa ok momcima i rajom kao što si ti... zadovoljstvo mi je tipkati i ubijati vrijeme sa tobom i takvim OK tipovima.
Vozdra legendo
Malmi_Suomi
Nemoj @@miki30 kralju radi njih da se odjavljuješ jer učinit ćeš im zadovoljstvo a nisu to zaslužili fakat. I meni nakon ovih 208i nešto prijava dolazilo mi je da se odjavim ali neću im dati to zadovoljstvo i NE DAM IM.
Prijave ne znače ne osnovane ništa i tovar je kretena ali ima fine raje evo prvo kao ti.
Kad vidim @@miki30 ili npr. @denimen9 meni je drago pisat i sa Vama a ima pozitivne raje još dosta. Veliki pozdrav BEŽE
amex
Hahah jest lud autor ovog teksta.. pa ja, to je to.. zato je masio!
ayd
Dobar je sinox bio, markiro Broza jako dobro posebno prvo pol.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.