Navijači Milana slave Radeta Krunića zbog poteza na milanskom derbiju!

Šta se dešavalo kod penala?

Navijači Milana slave Radeta Krunića zbog poteza na milanskom derbiju!

A. Čaušević

Milan i Inter su u prvom ovosezonskom derbiju odigrali 1:1, za oba tima nastupili su bh. reprezentativci Rade Krunić i Edin Džeko.

Oba gola su viđena na startu meča. Nerazzurri su poveli golom Hakana Calhanogula iz penala, da bi De Vrij zatresao vlastitu mrežu za izjednačenje.

U 25. minuti Inter je mogao do novog vodstva kada je dosuđen drugi penal. Izvođač je bio Lautaro Martinez, ali je njegov udarac odbranio Tatarusanu

Na specijalizovanom portalima navijača Milana slavi se potez Radeta Krunića uoči samog šuta argentinskog napadača.

Naime, Martinez je namjestio loptu da bi šutirao, tada je Krunić primjetio da lopta nije dobro namještena te je odmah pozvao sudiju Doverija. Situaciju pogledajte ovdje.

Sudija Doveri je uvažio Krunićevu žalbu te je Martinez morao pomjeriti loptu, što je na neki način i dekoncentrisalo Argentinca čiji je udarac odbranio Tatarusanu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Krunić je odigrao vrlo dobar meč te je potvrdio da se potpuno oporavio od povrede te da će biti maksimalno na raspolaganju selektoru Ivaylu Petevu u ključnim mečevima kvalifikacija.

Nakon što je zbog povrede propustio dva oktobarska meča reprezentacije BiH, poslije oporavka postao je standardan u ekipi Rossonera te na novo okupljanje Zmajeva stiže u odličnoj formi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amex
Hahah jest lud autor ovog teksta.. pa ja, to je to.. zato je masio!
17 0
Malmi_Suomi
Taturstanu ili kako se već zove golman Milana, jeli rumun ili ? Vjerovatno zna neko , ja ne znam pa bilo bi mi drago ako neko može napisati odakle golman dolazi??
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi