Pravo niotkuda: Krunić neće u Fener, Milan na pragu dogovora razmjene s ljutim rivalom!

U najavi neočekivan transfer

Pravo niotkuda: Krunić neće u Fener, Milan na pragu dogovora razmjene s ljutim rivalom!

A. Čaušević

Rade Krunić je na izlaznim vratima Milana, ali je upitno u kojem klubu će nastaviti karijeru. Činilo se da je sve dogovoreno s Fenerbahceom, ali je na pomolu iznenađenje i preokret.

Posljednje informacije s Apenina govore da Stefano Pioli i dalje računa na Krunića, ali ne toliko ozbiljno kao što je to bio slučaj na početku sezone.

Nakon što je navodno odbio da zaigra na posljednjem meču protiv Sassuolo i dogovoru sa Fenerbahceom s Apenina stiže nova vijest.

Navodno Milan i Roma dogovaraju razmjenu igrača prema kojoj bi Krunić završio na Olimpicu, dok Leonardo Spinazzola krenuo put San Sira.

Spominju se i cifre transfera prema kojem bi Vučica osim Spinazzole Rossonerima platila još dva miliona eura za igrački karton bh. reprezentativca.

Špekuliše se kako su Gialorossi spremni Kruniću platiti i 3 miliona eura po sezoni uz trogodišnji ugovor što definitivno nije zanemariva cifra.

Oglasi

Od ranije su se pojavile informacije da Fenerebahce Kruniću nudi 3.5 miliona eura po sezoni, ali Turci i dalje ne šalju pravu ponudu na Milanovu adresu.

Rossoneri za iskusnog veznjaka žele 10 miliona eura te nemaju namjeru odstupiti od svog zahtjeva.

Prema određenim informacijama s Apenina bez obzira na određenu nedisciplinu u posljednjem meču Krunić neće biti kažnjen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan će u utorak navečer igrati meč Kupa Italije protiv Cagliarija na San Siru, a Fočak će se uredno naći na klupi.

Mnogi mediji u Turskoj 30-godišnjaka vide kao novog fudbalera Fenerbahcea, ali izgleda da bi istanbulskom velikanu planove mogla pokvariti rimska Vučica.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi